Футбол

Мбапе с нов отбор и вила за 11 милиона

Най-очакваният ден за феновете на Реал Мадрид настъпи. Церемонията по представянето на Килиан Мбапе с Реал Мадрид ще се състои днес, вторник, 16 юли, на Сантяго Бернабеу. Мбапе ще отиде в Valdebebas Sports City първо сутринта, за да премине медицински преглед и да завърши протоколния акт за подписване на своя договор. След това, около 12:00 часа той ще отиде на Сантяго Бернабеу, за да започне представянето му.

Мбапе обикновено носи номер „10“ във френския отбор, а в ПСЖ той носеше „7“. Тъй като тези две числа са заети от Модрич и Винисиус, Килиан избра номер „9“, които е свободен, след като Бензема напусна през 2023 г.
Футболистът пристигна вчера в Мадрид, където вече може да покаже новия си дом. Френската звезда е купила имота за 11 милиона евро. Новата къща на Мбапе която е принадлежала на, Гарет Бейл има застроена площ от 1200 m2, разпределена в 7 спални, няколко тераси, 11 бани, голф игрище, зала за скрининг, джакузи, плувен басейн и паркинг за шест коли. Домът, който френският нападател придоби, се намира в урбанизираната зона Los Lagos 1.

Авангардният и многофункционален дизайн прави разликата в повечето домове в La Finca, чиито минималистични линии играят с обеми, създавайки футуристични пространства. La Finca е един от най-луксозните райони на Мадрид, където живеят повечето футболисти на Реал Мадрид и Атлетико де Мадрид. Сигурността и уединението на урбанизацията, последвани от ексклузивните имоти, разположени там, правят района идеалното място за тях и техните семейства.

Намира се в Посуело де Аларкон, общината с най-висок доход на глава от населението, в цяла Испания. През последните години той се превърна в любимия район за много известни личности. Районът разполага с големи зелени площи, къщи с модерна архитектура и модерни системи за сигурност. В случая с Мбапе друг фактор в полза на La Finca е близостта му до центъра на града, Сантяго Бернабеу и спортния град Valdebebas. Разстояние от La Finca до Сантяго Бернабеу е 16,4 километра или 24 минути с кола.

Източник :La Razon