БГ ФутболEfbet Лига

Ангел Петричев: Освен за Десподов, има оферти и за други наши играчи

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след церемонията по награждаването на вече 12-кратния шампион на България. Той разкри, че в клуба са постъпили оферти, както за Кирил Десподов, така и за други футболисти на „орлите“, но не спомена подробности по темата.

„Много необичаен начин за празнуване. Действително емоциите малко утихнаха предвид финала на първенството. Децата заслужаваха едно такова празненство. Дойдоха над 3000 човека и им благодаря, благодаря и на тези, които ни подкрепяха по време на сезона“, започна своето изказване Ангел Петричев.

„Всяка една титла е била трудна само по себе си. Тази титла беше много тежка. Явно Ивайло Петев е орисан да се справя и то по трудния начин. Благодаря му много, защото помогна на Лудогорец в най-трудния момент, както знаете – приятел в нужда се познава. Желая успех на всички български отбори. Всички знаят колко важно е да имаме възможно най-много отбори в европейските клубни турнири“, каза още той.

„Аз се доверявам изцяло на треньора, който каза, че отборът е готов. Имаме тежък жребий в квалификациите на Шампионска лига, защото Балкани не се страхува да атакува. Надявам се с помощта на нашата публика да отстрани Балкани“, вярва изпълнителният директор на Лудогорец.

Ангел Петричев бе попитан дали има оферти за футболисти на Лудогорец от други клубове: „Не само за Кирил Десподов, за много наши играчи има оферти. За Игор Тиаго рекорден и страхотен трансфер. В момента в Бразилия изключително много се коментира този трансфер. Вече за бразилците много по-атрактивно звучи българското първенство. Това е двоен удар за Лудогорец“.

„Шампионска лига е една мечта. Хората, които следят футбол отблизо знаят, че вече много по-трудно се влиза там, но искаме да бъдем там, защото сме били и знаем какво е“, завърши той своето интервю пред медиите.

Вашият коментар