БГ ФутболEfbet Лига

Даниел Боримиров каза дали ще има промяна на собствеността в Левски

Не се водят преговори за смяна на собствеността в Левски. Това обяви изпълнителният директор на „сините“ Даниел Боримиров. Той и други легенди на клуба взеха участие в приятелски мач срещу ветераните на Поморие.

След като вчера мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, категорично отрече, че преговаря с турски бизнесмен за смяна на собствеността, днес ситуацията бе коментирана и от Боримиров.

„Нямам такава информация, така че на този етап Левски си е в Сираков“, заяви той пред БНТ.

Други от участниците в шоу-мача – Станислав Ангелов и Валери Божинов, коментираха назначението на Николай Костов за старши треньор на Левски.

„Вярвам, че ще помогне и ще доразвие клуба. Имам странични наблюдения от неговата работа, има страхотни идеи, ако успее да ги приложи, може би нещата ще се получат добре за отбора“, каза Ангелов.

„Абонаментната карта е не само пропуск за футболните срещи в нашия дом, но и един от най-големите жестове на морална и финансова подкрепа към любимия клуб“

„Това, което виждам от няколко дни, работейки в клуба и виждайки отношението на г-н Костов и неговият щаб, съм сигурен и убеден, че Левски ще има едно ново лице и ще бъде много по-различен“, заяви Божинов.

От вчера Валери Божинов започна стаж на стадион „Георги Аспарухов“, под ръководството на Николай Костов.

Вашият коментар