Европейско првенство

Кой отива на полуфинал EURO 2024 : Испания или Германия

Известен немски учен използва бактерии като оракул в тази Европейска купа.
Испания ще играе днес четвъртфиналите на Евро 2024 срещу могъщата Германия. Испанският отбор премина груповата фаза с пълен аншлаг и победи Грузия с 4-1 в осминафинал. Всички се опитват да предскажат резултата от предстоящата среща. Тези дни кучето, което вече предсказа Шампионската лига, стана ваяръл. То предсказва спортните резултати, чрез стрелба с топка и се казва Стеф Фъри. То стана известно, чрез профилите си в социалните мрежи. За това прочуто куче резултатът от мача е ясен. В рунд от пет изстрела той носи победата на Испания на четвъртфиналите на Евро 2024, срещу Германия.


Бактериите обаче се бунтуват и противоречат на талантливото корги, което досега се е превърнало в достоен наследник на октопода Пол.


Според чревните бактериите на професор Маркус Егерт, Испания вече не е непреодолим съперник. Този микробиолог от университета във Фуртванген е разработил собствен метод за прогнозиране на резултатите от мачовете, в континенталния турнир.
До тук, всички мачове от немското Европейско първенство бяха правилно прогнозирани до равенството 1-1 срещу Швейцария. Сега прогнозата за мача с Испания развесели германските фенове.

Как чревните бактерии предсказват резултатите?
Проф. Егерт разпределя организмите равномерно върху петриево блюдо и ги оставя да растат, в хранителен разтвор, в инкубатора. След 36 часа микробиологът изважда съда и залепва върху него футболно игрище и национални знамена, на предварително определено място. Тогава се взема решението.


Брои се в кое наказателно поле са се образували повече колонии от бактерии. По-голям брой колонии означава повече голове. Тези микроби са били прави в прогнозите за германските мачове, с изключение на това, че Maanschaft не се нуждаеше от продължения срещу Дания на осминафиналите, а сега, според Bild, те прогнозират „победа“ на Германия над La Roja.

За Егерт компетентността на малките организми е извън съмнение: „Бактериите са живели на Земята от четири милиарда години. Те имат много опит‘‘. От 36 години Германия не е печелила официален мач срещу Испания.

Източник :La Razon