Футбол святЛига 1

Мбапе с голямо условие към ПСЖ

Килиан Мбапе е готов да напусне Пари Сен Жермен това лято, ако бъде изпълнено негово ключово искане. Френският национал е силно свързван с изхода на „Парк де Пренс“ през 2024-а година, но той може да избърза с 12 месеца.

Мбапе вече разкри, че няма да активира клаузата за удължаване на договора му до 2025-а година. Настоящият му контракт е до края на кампания 2023/2024 с опция за още 12 месеца, но тя няма да стане факт. Нападателят настоя, че може да промени решението си отново през следващите месеци, тъй като смята да остане в Париж поне още една година.

Реал Мадрид продължава да следи ситуацията му, като испанският вицешампион обмисля да преговаря за негов безплатен трансфер в началото на 2024-а година, за да избегне плащането на сериозна сума сега. В същото време Marca твърди, че ПСЖ иска да го продаде това лято срещу сумата от 200 милиона евро, за да избегне загубата му като свободен агент през 2024-а година.

Говори се, че Мбапе е готов да напусне още сега, ако всички суми по договора от последната му година с ПСЖ бъдат покрити, включително 60 милиона евро под формата на заплати и 90 милиона евро бонус за лоялност.

Вашият коментар