Други

Слотино БГ : Футболният адреналин, от който имаш нужда

Ако футболните страсти в теб не угасват,независимо от времето и сезона на вън, от казино Слотино имат чудесна алтернатива за теб. Футболен слот, които ще те потопи в атмосферата на истинското футболно дерби.

Football Champions Cup

Слот с пет барабана и три реда, с двадесет фиксирани печеливши линии. Шампионската купа има максимална печалба от 1000x вашия залог. Бонус функциите включват, бонус играта Penalty Shoot Out, безплатни завъртания и Scoring Wilds.

Как се играе футбол от дивана в къщи

Шампионска купа Football: Champions Cup е слот с 5 барабана, 3 реда и 20 линии. Включващ Overlay Wild замествания, безплатни завъртания и вълнуваща бонус игра. Почувствайте овациите на публиката, насладете се на играта и бъдете този, който ще донесе победата на вашия отбор. Изберете своя отбор. Преди да се присъедините към отбора за началния удар, уверете се, че сте задали своя залог. Това ще определи колко харчите за всяко завъртане. Предоставили сме опции между 0,20 и 200. След като заложите своя залог, вие сте готови да излезете на терена. Печалбите се изплащат, когато получите три или повече съвпадащи символа на една от линиите.

Дузпи

Включихме вълнуващи изпълнения на дузпи в играта, за да уловим усещането за международен турнир. Този бонус се задейства при кацане на три или повече бонус символа през барабаните. Ще получите четири рунда, за да изберете различни позиции, за да изстреляте топката или да се опитате да я спасите. Всеки път, когато постигнете резултат, ще спечелите парична награда. Броят на бонус символите, които получавате, за да задействате дузпата, също ще повлияе колко можете да спечелите от бонус рунда.

Безплатни завъртания

Приземяването на три или повече скатер символа Cup на едно завъртане ще отключи рунда с безплатни завъртания. Тук ще участвате в турнира и ще трябва да победите четири отбора, за да спечелите голямата награда. Ще получите шест безплатни завъртания срещу всеки отбор и по време на тези рундове точките ще определят кой отбор ще отбележи гол.

Ако обичате футбола, тогава със сигурност ще харесате тази игра. Дузпите и рундовете с безплатни завъртания допълнително ще покачат адреналина и могат да доведат до огромни награди.

Забавлявайте се, но не забравяйте да играете отговорно и с мярка. Хазартът е само за пълнолетни лица.

Вашият коментар