БГ Футбол

Стандарт Лиеж с интерес към Филип Кръстев

Полузащитникът на Левски – Филип Кръстев, може да продължи своята кариера в белгийския Стандард Лиеж, пише местното издание Voetbal. Информацията гласи, че този клуб планира да привлече родния национал от друг белгийски отбор – Ломел, който държи неговите права. Въпреки че 21-годишният футболист има договор с Ломел до 2025-а година, се очаква той да бъде продължен до 2027-а година.

Стандард Лиеж се подготвя за следващия сезон, като има сериозни амбиции и планира няколко трансфера, с които да затвори разликата между с водещите отбори в местния шампионат и дори да се бори за нещо по-съществен. А Филип Кръстев ще бъде част от имено от тази лятна селекция, посочва материалът.

През изминалата седмица бе съобщено, че Кръстев е получил оферта от гръцкия гранд Арис Солун. В момента футболистът и неговият агент – Николай Жейнов, обмислят предложението. Освен Арис, към халфа има интерес и от други клубове от чужбина. Въпреки всичко, единственото сигурно нещо е, че 21-годишният футболист няма да остане в Левски след края на сезона. Главната причина за това е напускането на треньора Станимир Стоилов, който го привлече в отбора и помогна на Кръстев да възроди своята кариера.

Вашият коментар