БГ ФутболEfbet Лига

Станислав Генчев: Тази седмица ще стане ясно моето бъдеще

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев не бе доволен от загубата на своя отбор с 1:3 от Арда. Специалистът посочи, че не е очаквал този развой на събитията, като говори за своето бъдеще и за мотивацията на играчите.

„Разбирам футболистите донякъде. Доста голяма част от тях ще сменят отбора и имат други предложения. Трудно им е на тях от мотивационна гледна точка. Няма тренировка или мач без значение. Най-малкото трябва да играят за себе си и за клуба. Трудно е, но трябва да направим всичко нужно до края на сезона“, започна Генчев.

„Най-много ме разочарова първият гол. Допуснахме попадение от статично положение, не съм очаквал толкова рано така да ни отбележат. Това промени коренно нашия план за игра. Начинът, по който допуснахме втория гол – просто не ми се говори“, продължи специалистът.

„Преговаря се с доста играчи. Някои не искат да подновяват договорите си, защото имат предложения от други отбори, тъй като сезонът ни беше успешен. Не е лесно в такава ситуация. Пълни спекулации са всичко, не съм преговарял с нито един отбор. През тази седмица ще се реши моето бъдеще. До момента нямам предложение от нито един отбор, така че може да остана и в Локомотив София“, завърши младият специалист на тима.

Вашият коментар