БГ ФутболEfbet Лига

Саша Илич: Никога не мога да бъда напълно доволен от селекцията

Наставникът на ЦСКА – София Саша Илич обяви след днешната победа с 2:1 над Тирол, че е очаквал труден мач. Също така сръбският специалист направи интересен коментар за младите футболисти и новите попълнения. Той намекна, че колумбийският централен защитник ще е основен състезател, тъй като е във форма, но не така стоят нещата с еквадорския национал Майкъл Естрада.

“Доволен съм, защото завършихме тежък подготвителен цикъл. Бях убеден, че ще е тежко за играчите днес, защото работиха много през седмицата. Има неща, които трябва да подобрим, но като цяло съм доволен.

Няма как да сме свършили цялата работа, но първенството не ни чака. Трябва да бъдем готови физически за него и да продължаваме да се подобряваме.

Мисля, че сме на правилния път. Имаме играчи, които се справят достатъчно добре, прогресират и това е пътят.

Никога не мога да бъда напълно доволен от селекцията. Не можахме да използваме някои от новите попълнения. Назон не е водил подготовка с нас зарадии националния отбор. Тепърва новите трябва да работят много по-усилено, за да бъдат там, където са останалите.

Ясно е, че Кордоба е разлика за нас, той игра целия предишен сезон. Естрада все още не е готов физически. Добре дошли са Илиев и Асприля, но тези въпроси към ръководството на клуба. Имаме 5-6 млади футболисти, така че широчината е налице. Питайте ръководството за Илиев и Асприля.

Не мога да кажа за бъдещето на Назон. И това е от юрисдикцията на ръководството.

Има млади играчи, всички ми харесват. Затова са в състава и водят подготовка. Папазов е само един от всички. Жабов и Антонов се трудят много добре и съм много доволен от това, което показват”, завърши своето интервю сръбския спец на тима.

Вашият коментар