БГ Футбол

Костадин Ангелов – Лаптопа е новият шеф на школата на ЦСКА София

ЦСКА обяви, че Костадин Ангелов е новият шеф на академията на клуба. „Червените“ пишат, че се оповават на неговата отдаденост, привързаност към клуба и екпертиза, която е била оценена и от УЕФА.

Столичинят гранд допълва, че през последните месеци Ангелов е наблюдавал процесите в академията  и оттук нататък целите му са свързани пряко с нея и изграждане на силни играчи, които да станат гръбнак на представителния тим.

Ето цялото съобщение от ЦСКА, разпространено в социалните мрежи на клуба:

Със своите отдаденост и привързаност към клуба, морални качества и висока спортно-техническа експертиза, затвърдена и оценена от УЕФА, Ангелов спечели доверието на собствениците и ръководството на клуба, за които развитието на детско-юношеската школа е сред ключовите приоритети.

През последните месеци, специалистът наблюдаваше отблизо процесите в академията и вече е готов да започне същинска работа и промени, които да дадат нужните резултати. Сред основните цели са изграждането на силни играчи, които да намерят място и да се превърнат в гръбнак на първия отбор и националния тим, както и да бъдат конкурентни на съперниците си в международния футбол. Възпитанието и създаването на личности, притежаващи добродетели и високи морални качества, е друг ключов приоритет за Ангелов и клуба ни.

Изключително внимание оттук нататък ще бъде обръщано на ролята на треньорите във възпитателния процес, както и на влиянието на родителите в спортното развитие на децата.

„Добре дошъл! Успех!“, написаха още от ЦСКА.

Вашият коментар