Футбол свят

Меси не дели една стая с никой от съотборниците си

Лео Меси е изправен пред предизвикателството да спечели още една Копа Америка, което би било третата поредна титла за Аржентина, след като спечели Копа Америка и Световната купа. Без съмнение аржентинската звезда изживява една мечта с националния отбор. Меси е призован да бъде един от ключовите играчи за Скалони, точно както се случи по време на Световното първенство в Катар. Този финал срещу Франция показа, че Лео все още е в елита, въпреки че играе в Съединените щати.


На въпроса, с кого дели една стая Меси отговори така: „Никой, сега нямам съквартирант, винаги бях с Агуеро от малки, а сега съм сам“.
Изказване, което остави много от любопитните фенове да се чудят, защо е сам. Въпреки че Меси не каза нищо друго по темата, истината е, че нападателят винаги показваше, че е много привързан към Кун Агуеро.


„Искам да опозная Аржентина по-добре, защото никога не съм имал шанс и това е нещо, за което винаги говорим с Антонела. Искаме да пътуваме, страната ни има прекрасни места. Много хора ми споделят за места, които не познавам като Катарата, типично място за нас, на което бих искал да отида“, каза Меси в същото интервю. Самият футболист също призна, че няма да играе повече за отбори преди да се пенсионира. Така Интер Маями ще бъде последното приключение за аржентинската звезда.

Източник: La Razon