БГ Футбол

Милошевич каза „Да“ на Левски, обявиха заплатата му

Левски е завършил с успех преговорите със Саво Милошевич за треньор на Левски, научи „Мач Телеграф“ от сигурен източник. Сърбинът е твърдо „за“ да поеме „сините“ при всички условия, които са му предложили от ръководството на клуба. Припомняме, че двете страни водиха преговори в столичния хотел „Милениум“ преди мача с Черно море, след като Саво дойде на крака при Наско Сираков и Даниел Боримиров.

От „Герена“ разкриха пред нашата медия, че съгласието на Милошевич не означава автоматично договор. „Сините“ шефове ще мислят няколко дни дали да предложат контракт на легендарния бивш нападател на Сърбия или да поемат в друга посока. Припомняме, че Саво не е единственият специалист, с който Левски води разговори.
Междувременно сръбските медии обявиха, че офертата към Милошевич от „сините“ е за заплата от 18 000 евро. Сумата е по възможностите на клуба от „Герена“, който  плащаше повече на бившия треньор Мъри Стоилов. Отделно западните ни съседи са доста уверени, че Саво ще е треньор на Левски.

„Това, което се шушукаше в последните дни, сега вече окончателно е потвърдено. Саво Милошевич е само на един подпис от това да води Левски от новия сезон. Всичко вече е уточнено. Бившият играч на Партизан „бе спипан“ в хотел в София в четвъртък вечер. В петък седна на масата за преговори. Нещата са ясни“, написа сръбското издание telegraf.rs.

Вашият коментар