Efbet Лига

Стойчо Стоев: На Вутов му предстои трансфер най-вероятно

Новият треньор на Локомотив София Стойчо Стоев стартира с издънка начело на „железничарите“. Отборът на наставника допусна загуба с 1:2 у дома от новака във Втора лига Марек Дупница.

„Все още сме далеч от това, което ни се иска да направим като отбор. Допускаме страшно много грешки – не само технически, но и тактически. Може би е нормално, тъй като изискванията спрямо защитата и халфовете са по-различни. Ще е малко по-труден този преход най-вече в мисленето на самите футболисти, да видим. Надявам се през седмицата да имаме нужните попълнения, които да се вработят в отбора и да ни свършат нужната работа. Далече сме от стиковането на какъвто и да е отбор“, заяви Стоев.

„Чакаме дадени футболисти, да видим през седмицата. Да се надявам, че ще можем да разчитаме освен на по-голяма група и на по-голямо качество“, добави той.

„Не искам все още да давам каквито и да е мнения за дадени футболист. Лоренцо Фонсека имаше и хубави моменти и такива, които мен не ме задоволиха“.

„Вутов си има договор, предстои трансфер най-вероятно. Затова не присъстваше. Бабукар го чакаме в понеделник. Трябва да е на линия. Имаше мачове с националния си отбор“, каза още треньорът на Локо София.

Вашият коментар